Gól v poslední minutě

Ve Vimperku se čekalo na jediný gól do poslední minuty, inkasoval ho úřadující mistr Vajgar Jindřichův Hradec.

 

Krajská liga muži

 

HC Vimperk – HC Vajgar J. Hradec 1:0 (0:0, 0:0, 1:0)

Gól a nahrávka: 60. Bojer (J. Sitter)

Rozhodčí: T. Novotný – Kubíček, Maxa.

Vyloučení: 6:5.

Využití: 0:0.

Diváků: 200.

 

HC Vimperk: Podskalský – L. Turek, J. Předota, Horejš, O. Předota – Bojer, R. Suchánek ml., J. Sitter, Švarc, Korous, R. Sitter, Chval, Janásek, R. Sitter. Trenéři Milan Stárek a Pavel Předota.

 

HC Vajgar: T. Kubeš – Popelka, Ištvánik, Jon, Budín, Chmel – Kalvas, Lazorišák, Aarts, D. Košťál, P. Pucher st., Štrajt, V. Tržil, Lander, Havelka. Trenéři Zdeněk Ondřej, Zdeněk Ledvinka a David Mihulka st.

 

Ve Vimperku na startu nového ročníku nemohli počítat s některými matadory, kteří trenérsky pracují s mládeží. Další borci vypadli pro zranění, centr Ladislav Paule zamířil do druholigového Písku. V premiéře proti Vajgaru se třetí útočná formace musela kompletně složit z obránců. „Máme málo útočníků a byli jsme jenom čtrnáct dní na ledě,“ vyložil karty asistent Pavel Předota. „Museli jsme naordinovat defenzivní taktiku. Díky trpělivosti se na nás umálo štěstí v závěru,“ komentoval fotbalový výsledek a dodal, že posily jsou na cestě. „Výborně nám zachytal Tomáš Kubeš, ale hráli jsme moc profesorsky. Chyběla větší vůle po vítězství,“ přiznal manažer Vajgaru Jiří Skořepa.

 

zdroj:Jihočeský hokej

 

     {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/zari/hokej_muzi_vimperk_hradec/{/gallery} 

{jcomments off}