dyk

III. Fotbalohraní láká na Horvátha, Dyka či Saláka

 dyk
Již potřetí se do Vacova sjedou osobnosti ze sportovní i umělecké oblasti, aby podpořily charitativní akci. Výtěžek sobotní fotbalové exhibice zvané Fotbalohraní opět půjde na dobrou věc.
 
 
„Rozhodně nezůstávejte doma a přijďte se bavit,“ zve jedna z hlavních hvězd Vojtěch Dyk.Pavel Horváth, Vojtěch Dyk, hokejový brankář Alexander Salák, herec Leoš Noha známý jako Áda Větvička z Okresního přeboru či komentátoři Jaromír Bosák s Robertem Zárubou.
 
 
To je jen výčet hvězd, které v sobotu úderem 13. hodiny vyběhnou na vacovský trávník v rámci Fotbalohraní.
 
 
„Máme připravena další známá jména, rozhodně se bude na co dívat,“ zvou do hlediště za organizátory akce Viktor Valta a Václav Hanzlík. Kromě fotbalové exhibice je připravený i doprovodný program. Atrakce pro děti, autogramiáda hvězd a po zápase i koncert známé kapely Labyrint, která vystoupí bezprostředně po konci zápasu.
 
 
„Našim cílem je, abychom nabídli zajímavý program na celé odpoledne,“ vysvětlují pořadatelé.„V minulých letech přišlo kolem dvou tisíc diváků a já věřím a přeji si, abychom toto číslo letos překonali. Přijďte se pobavit, podpořit dobou věc a užít si pohodové odpoledne,“ dodává herec a zpěvák Vojtěch Dyk, jenž stále zvažuje, v jakém dresu nastoupí. Dres Realu Top Praha obléká během exhibicí, v sezoně zase hájí barvy vacovského SK. Jak se rozhodne?
 

 (zdroj: SK Vacov)

 

23.7.iii vacovske fotbalohrani

 

 

 

 

{jcomments off}