ZŠ Smetanova soutěžila a vyhrála

Den s reprezentací ZŠ Smetanova

 

Pošli svůj tým za nároďákem! 1. cena Den s reprezentací, návštěva tréninku, šála, vstupenky na zápas ČR – Norsko a další zážitky pro tým 20 osob.

 

Tak tento letáček nešlo v prodejně COOP Vimperk přehlédnout. A už od začátku bylo jasné, že ten tým je naše třída, ve které je devatenáct žáků plus třídní učitelka. Prvně jsme se rozhodli bojovat o prvenství v soutěži, která nebyla vědomostní. Ale výhra byla tak lákavá! Tak jsme si vypracovali strategii, systém, zavedli statistické přehledy. Myslím, že to bylo dost klíčové k našemu vítězství.

 

Právě jsme se vrátili z Prahy. Výhra byla úžasná. Již při odjezdu z Vimperka jsme na cestu dostali vybavení – svačinu a pití, aby nám cesta rychle utekla. Zamířili jsme do Hurricane factory, kde jsme si užili adrenalinový zážitek – létání ve Skydive aréně, ale zapomenuto nebylo ani na naše žaludky a tak jsme se na rautu řádně posilnili. Poté jsme vyrazili na prohlídku stadionu. Největším zážitkem byla šatna našich reprezentantů připravená na večerní zápas. Další cesta vedla do hotelu Corinthia, kde jsme se po krátkém odpočinku a skvělé večeři patřičně připravili na večerní zápas. Výhra v zápase jenom umocňovala naše nadšení, které nás Prahou provázelo. Po luxusním spánku jsme vyrazili na další poznávání fotbalového života. Nejdříve jsme zavítali na prohlídku nové budovy FAČR, tiskového střediska a síně slávy českého fotbalu. Závěrečné setkání s asistentem trenéra české reprezentace a následně s fotbalisty, autogramiáda a focení, sledování tréninku – to už byly pro žáky vskutku silné zážitky.

 

Pro mě o to víc, že jsem viděla dva dobré týmy. Na jedné straně partu fotbalistů a na druhé straně super partu žáků naší školy.

Mgr. Jana Doležalová

 

 {gallery}vimperk/2016/11_listopad/repre{/gallery}

{jcomments off}