vimperk

Dětský klub Šumaváček ve Vimperku

 

 

Dětský klub Šumaváček ve Vimperku

 

 

 

       Začátkem září ve Vimperku vznikl Dětský klub Šumaváček, který je určen pro děti 1. stupně ZŠ. Jeho partnerem je ZŠ T.G.Masaryka ve Vimperku. Klub funguje celoročně, i v době prázdnin, formou příměstského tábora. Službou dětského klubu nabízíme rodičům možnost zabezpečit jejich děti, v době kdy nemají možnost jiného hlídání.

 

 

       Pro děti je vždy připravený bohatý program, hry, soutěže, sportovní nebo jiné kreativní aktivity. Mají dostatečné zázemí pro denní pobyt, včetně herního prostoru. S medvědem Šumaváčkem se tak mohou vydat po dobrodružných cestách plných překvapení a navázat nová přátelství.

 

 

Kde sídlí Dětský klub Šumaváček?

1. máje 194, Vimperk – budova knihovny, vchod je samostatný ze dvora.

 

 

Jak Dětský klub Šumaváček funguje?

       Bez řádné přihlášky se to bohužel neobejde. Na druhou stranu je potěšující zpráva, že služba je zcela zdarma. Vztahuje se to jak na činnost klubu, tak příměstský tábor. Kapacita dětského klubu je v současné době maximálně 16 dětí. Vychovatelky podle možností a domluvy s rodiči, zajistí vyzvedávání dětí ze školy, školní družiny, jídelny, doprovodí je na kroužky či rovnou je odvedou do Dětského klubu. Zde si je rodiče vyzvednou.

 

 

 

Pro více informací nás můžete kontaktovat:

 

Telefon: +420 778 508 102; +420 603 469 165
E-mail: sumavacekvimperk@seznam.cz
FB: https://www.facebook.com/detivimperk/

 

 

        Máte-li zájem o přihlášku do Dětského klubu Šumaváček, zavolejte nebo napište nám. Rádi si s Vámi domluvíme schůzku, ukážeme Vám prostory a případně zodpovíme další dotazy.

 

 

 

Na Vaše děti se těší vychovatelky Lenka Havlíková a Petra Litvanová

 

 

PROSPERITA Písek, z.s.
Tyršova 65, Písek 397 01
IČO: 72545097
web: www.prosperitapisek.cz 

 

{gallery}Jitka/rok2020/zari/sumavac{/gallery} 

{jcomments off}