Koncert “JEDEME DÁL…”

 

 

Maxa, Blanarovičová, Issa a Nývltová budou na Lipensku zpívat na podporu cestovního ruchu

 

 

 

       Hvězdy naší populární hudby vystoupí a zazpívají na lipenském parníku Adalbert Stifter na v rámci koncertu „JEDEME DÁL…“, který se koná na podporu cestovního ruchu v této turisticky navštěvované oblasti. Sámmer Issa, Martin Maxa, Kamila Nývltová nebo Martin Harich vystoupí ve čtvrtek 24.září v rámci své návštěvy Lipenska přímo na hladině lipenského jezera.

jedeme

 

 

       Koncert začíná v 17 hodin a potrvá do 19 hodin Vstupenka bude stát symbolických 100 korun. Rezervační systém byl spuštěn na webu provozovatele parníků společnosti Rosenberger Lipno LINE: www.lipno-line.com.

 

 

       „Kvůli aktuálním pravidlům se koncertu zúčastní pouze 100 diváků. Proto neváhejte a kupte si vstupenky okamžitě,“ říká Jiří Mánek z Turistického spolku Lipenska, který se stará o propagaci tohoto území a na jehož pozvání umělci na Lipensko míří. Koncert bude vyvrcholením návštěvy VIP osobnosti českého showbyznysu, které na Lipensku stráví celý týden.

 

 

       Vedle Issy, Maxy, Nývltové a Haricha na Lipensko míří i například Yvetta Blanarovičová nebo Elis Mraz či Felix Slováček. Umělci během celého týdne navštíví klíčové regionální atrakce, které si vyfotí, snímky následně umístí na své profily na sociálních sítích, kde je sledují i stovky tisíc lidí. „Budou dělat reklamu nejen celému Lipensku, ale názvům obcí, hotelům, penzionům, kde budou spát, památkám, půjčovnám lodí, provozovatelům různých atrakcí i třeba lodní dopravy. Jedná se o moderní a velmi účinnou formu propagace,“ jmenuje Mánek s tím, že cílem akce je pozvat lidi, aby na Lipensku strávili podzim, který zde bývá nádherný. V pátek a v sobotu 25. a 26.září se zde navíc bude konat balonová fiesta! Pokud bude přát počasí budou horkovzdušné balony startovat v 6:30 z Černé v Pošumaví. „Zatím máme objednáno 50 letenek, těšíme se, že za dva dny poletí 20 balónů,“ uvádí Mánek.

 

 

plakat jedeme

 

Pavel Pechoušek,
Turistický spolek Lipenska

 

 


 

{jcomments off}