d

ROUVY Velká cena Vimperku

 

ROUVY Velká cena Vimperku

 

 

       “ROUVY Velká cena Vimperku” se pojede v neděli 19. září ve sportovním areálu Vodník. Pořadatelem akce je Česká unie sportu a Bike klub Vimperk. Závod začíná v 11 hodin startem nejmladších kategorií. Ženy, Juniorky a kadetky se na trať vydají od 13:30. Muži Elite, Junioři a Kadeti o hodinu později. Propozice k závodu s podrobnými informacemi najdete zde. Pro Juniorské a elitní kategorie je závod zařazen v kalendáři UCI.

 

       Na závodníky čeká atraktivní a náročná trať s několika divácky zajímavými pasážemi. “Trať na Vodníku nabízí závodníkům kvalitní zážitek, jde o domovský okruh vimperského ROUVY Specialized Cycling Teamu a o technické pasáže není tím pádem nouze,” řekl ředitel závodu a trenér mládeže místního Bike Klubu Vimperk Jan Jedlička.

 

       ROUVY Velká cena Vimperku je finálovým závodem Šumavského poháru MTB a především pro mladé bikery je možností, jak si ještě užít závodní atmosféru a zúročit postupně nabývané cyklistické dovednosti. Pro kategorie Muži, Ženy, Junioři a Juniorky jsou vypsány Prïze Money v celkové hodnotě 28 700 Kč. Vítězové mladších kategorií dostanou hodnotné věcné ceny.  

 

Lucie Husárová

 

Fotografie z loňského ročníku závodu ROUVY Velká cena Vimperku, jejichž autorem je Zdeněk Formánek.
 {gallery}Jitka/rok2021/zari/rouvy{/gallery} 

 


 

{jcomments off}