Zaměstnavatel roku

 

Vimperský závod Rohde & Schwarz byl vyhlášen zaměstnavatelem roku

 

 

       Rohde & Schwarz opět potvrdila postavení silného a stabilního zaměstnavatele. Díky nadstandardním pracovním podmínkám a investicím do rozvoje svých pracovníků porazila významné společnosti Jihočeského kraje a vysloužila si tak titul Zaměstnavatele regionu 2021.

 

       Sodexo Zaměstnavatel roku je dlouhodobě nejprestižnější soutěží pro firmy v České republice, v níž jsou společnosti porovnávány z hlediska lidských zdrojů. Hodnoceny jsou například náklady na vzdělávání a rozvoj, mzdové náklady, zaměstnanecké benefity a mnoho dalších. Rohde & Schwarz se tohoto srovnání účastní již od roku 2012 a pravidelně se umisťuje na předních příčkách. V úterý 5. října 2021 při slavnostním setkání převzal Milan Černý, vedoucí Personálního oddělení, ocenění za první místo v kategorii jihočeských firem do 5 000 zaměstnanců. „Rok 2020 byl pro nás všechny odlišný od předchozích let. Boj s pandemií před nás postavil mnoho překážek, které jsme společně překonali. Toto ocenění patří především našim zaměstnancům a já jim děkuji za jejich nasazení,“ říká k ocenění Černý.

 

       Hodnocení zaměstnavatelů probíhá celosvětově uznávanou metodikou Saratoga od společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika a smyslem je přiblížit lidem firmy s výborným přístupem ke svým zaměstnancům. „Rohde & Schwarz je rodinou firmou se silným zázemím německého koncernu. I proto jsme překonali náročné pandemické období a dali zaměstnancům jistotu. Zároveň jsme zachovali všechny výhody a benefity, které jsme doposud nabízeli,“ vysvětluje Černý. 

 

Miloslava Hanzlíková
PR Marketing

rok

 


{jcomments off}