Bejvávalo na Šumavě – příroda a lidé


Sbírková kampaň (předprodej) na vydání knihy “Bejvávalo na Šumavě – příroda a lidé.”

 

        Kampaň probíhá pod záštitou AlbatrosMedia a.s., prostřednictvím online nakladatelské služby Pointa, která podporuje začínající autory, kteří nemají dostatek finančních prostředků na to, aby si knihu vydaly sami. Prostřednictvím předprodeje, který běží od 04.01. – 03.02.2023 je spuštěna finanční sbírka na náklady spojené s vydáním knihy (práce grafika, sazeče, ilustrátora, korektora, redaktora a tisk samotné publikace) a když se v daném termínu vybere 100 % cílové částky, kniha se dostane na pulty všech knihkupectví.

 

       Na tomto portále: https://bit.ly/KupBejvavalo2 je možné knihu v předprodeji zakoupit za zvýhodněnou cenu, zaplatit si v ní reklamu nebo jen přispět na její vydání. Jakákoli částka pomůže! Není třeba se nikde registrovat, celý proces je velice jednoduchý.

 

       Pokud by se cílová částka, která je potřebná na výrobu knihy, nevybrala, kniha sice nevyjde, ale přispěvatelé o své peníze nepřijdou. Budou jim zaslány zpět na účet! V případě vybrání cílové částky se začne na knize okamžitě pracovat, aby byla zájemcům k dispozici co nejdříve.

 

       A teď už ke knížce samotné. Nese název „Bejvávalo na Šumavě – příroda a lidé.“ Jedná se o krátké šumavské příběhy o blízkém kontaktu člověka s přírodou. Je plná pověstí, dobových záznamů a vyprávění pamětníků, které otevírají dveře poznání života na staré Šumavě. Naťukává téma bojů s přírodními živly, starostí o živobytí a bohatství této krajiny. Je svědectvím toho, jak tyto hory životy nejen dávaly, ale i braly. Na své si v této publikaci přijdou všichni příznivci Šumavy a přírody! Na výše uvedeném portále je možné si přečíst ukázku z knihy a jsou tam i recenze od osob, které dílo již přečetly. Budu moc ráda, když Vás kniha osloví. Cením si každé pomoci, která jí dá šanci dostat se blíže ke čtenářům.

 

Ing. Lucie Oudová



{jcomments off}