Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje Pátrání

Policie České republiky – KŘP Jihočeského

 

kraje

 

Pátrání!!!!

 

 

Prachatice – Prachatičtí kriminalisté žádají média a širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po pohřešované dívce.  

Prachatičtí kriminalisté pátrají od 1. února 2016 po pohřešované 15leté dívce z Vimperka. Pohřešovaná byla naposledy viděna ve čtvrtek,  dne 29. ledna 2016, v 07:30 hodin, kdy utekla z domova. Následně měla být spatřena v sobotu, dne 30. ledna 2016, v odpoledních hodinách na ulici ve Vimperku. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu a její současný pobyt není znám. Jedná se o opakovaný útěk z domova.  

Pohřešovaná dívka je zdánlivého stáří 15 – 16 let, výšky 160 – 165 cm, střední postavy, má středně dlouhé rovné vlasy, odbarvené na černo, na pravé straně nad uchem vystříhaný pruh, má šedé oči. Na levém dolním rtu má piercing – zelenou pecičku. Na levé straně pod klíční kostí má na hrudi vytetovanou černou pěticípou hvězdu a na levé noze nad kotníkem číslo 23.

Oblečení: Na sobě má černou šusťákovou bundu s oranžovými pruhy a kapucí, maskáčové kalhoty, černé kožené šněrovací boty nad kotníky.

S sebou měla školní červeno-černý batoh s potiskem listů marihuany.

Další informace včetně fotografie dívky naleznete na následujícím odkaze:

http://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=15110201160206

 (pozn. Pokud je odkaz neaktivní, osoba je vypátrána a pátrání je odvoláno.)

Informace o pohřešované dívce od Vás přijme kterákoliv policejní služebna nebo, prosím, zavolejte na linku 158 či přímo prachatickým kriminalistům na telefonní číslo 974 236 446. Děkujeme.

por. Bc. Martina Joklová, pt.pis@pcr.cz

3. února 2016