Jak roste sušické koupaliště?


 

koupaliste 27.7.8

 

Podle slov investičního technika města Lenky Jandové stavební práce postupují v souladu se smlouvou, předpokládaný termín je první či druhý týden v srpnu 2014. V tomto týdnu by měla být hotová instalace bazénové technologie do té míry, že bude možné začít s propojováním s úpravnou vody. Již v příštím týdnu by město chtělo požádat o zahájení kolaudačního řízení. Provoz může být zahájen až po přidělení kolaudačního souhlasu.

 

Viditelné změny se týkají hlavně bazénu samotného a vybavení areálu. O tom, co všechno bychom zde měli mít k dispozici, průběžně informujeme (poslední článek ZDE), pro doplnění dodáváme, že u bazénu je již zabudovaná skluzavka, vbrzku by měl být osazen jeden chrlič a dva vodní hřiby (jeden do brouzdaliště a druhý do bazénu).

 

Průběžně je již koupaliště vybavováno mobiliářem, osvětlením, dokončuje se pokládka zámkové dlažby, volejbalisté se mohou těšit pohledem na nové hřiště. V provozní budově probíhá instalace sanitární keramiky včetně doplňků (baterie, zásobníky na mýdla, ručníky a toaletní papír ad.)

koupaliste 27.7.4

Objekt strojovny je již také v posledních fázi výstavby, jsou hotové omítky, těsně před dokončením je dřevěná ‘paluba’ a obě schodiště. Intenzivně se dokončuje strojovna.

 

V tomto týdnu bude kolem koupaliště také rušno. V jednání jsou ještě některé úpravy mimo projekt (v rámci zlepšení vzhledu a funkčnosti terénu), vegetační úpravy (stromky, keříky) jdou do finále. Průběžně se osazuje plot (na straně u bývalého u motorestu).

 (lj, jv)

 

 ———————————————————————————————————————————————————————-

 

Projekt je spolufinancován EU z   z ROP NUTS II Jihozápad částkou 12,6 mil. Kč.

 banner rop

 

 

{gallery}susice/2014/7_cervenec/koupaliste27.7/{/gallery}